Unutrašnje uređenje stambenih jedinica

Zidovi

Unutrašnji zidovi su od od giter blokova d=20cm

Unutrašnji pregradni zidovi su knauf sistem zidovi sa metalnom potkonstrukcijom. Preporučljivi su zbog sastava, tj. mineralne vune i gipsa koja u kombinaciji sa vatrootpornim pločama štiti od požara, stvara kvalitetnu toplotnu I zvučnu izolaciju. Uz to, rigips ploče su dobijene proizvodnjom kroz ekološki čiste postupke I regulišu vlažnost vazduha u prostoriji, štede prostor u stani i  jednostavni su za postavljanje I uklanjanje.

 

Parket

U dnevnim I spavaćim sobama predviđen je pod od troslojnog parketa tipa Tarket. Tarket parket je fabrički završno lakiran Proteco lakom koji se nanosi 5 puta. Tarket proizvodi su poznati po izuzetno otpornom površinskom sloju. Proces sušenja drveta u Tarkett-u je od velike važnosti, strogo je kontrolisan I traje od 6-8 nedjelja. U proizvodnji parketa se strogo vodi računa da se ne koriste neprirodni ubrzani procesi sušenja drveta tako da parket zadržava prvobitan izgled dugi niz godina.

 

 

Keramika

Svi podovi u holovima I hodnicima izrađeni su od granitne keramike I klase. Keramičke pločice koje se postavljaju u kupatilima I kuhinjama su I klase i to su ugledni proizvođači Atlas Concorde-Italija, Marazzi-Španija, Porcelanosa-Španija. U ponudi imamo više vrsta zidne I podne keramike čime je ostavljena mogućnost kombinovanja pločica I kreiranja maštovitih mozaika.

 

 

Stolarija

Ulazna vrata su sigurnosna I, jednako kao I unutrašnja stolarija, proizvedena su u renomiranoj italijaskoj fabrici Cooplegno koja je čuvena po proizvodnji sigurnosnih vrata visokog kvaliteta sa prefinjenim dizajnom, oblogom I modelom.

 

 

Sanitarna oprema

Na svim sanitarnim čvorovima vodokotlić je ugradni i od renomiranih proizvođača, a umivanonici, wc šolje I bidei u našim stanovima su iz kolekcije SAVAL iz kompanije Mondiala koja pripada renomiranoj njemačkoj firmi Vileroy&Boch .

 

 

Grijanje/hlađenje

Kada je riječ o klimatizaciji u stanu, u zavisnosti od veličine stana I ličnog zahtjeva kupca, postoje dvije mogućnosti:

  1. Postavljanje instalacija za multi-split sistem za klimatizaciju
  2. Ugradnja jedne standardne klime u dnevnom boravku