Podgorica dobija novu lokaciju

City Kej. do Morače

Ukoliko ste spremni za novi stil života u Glavnom gradu, City kej je idealna adresa za vas. Novi kvart koji Čelebić kompanija izgrađuje u odiše prirodom i svježinom. Ovim projektom realizovaćemo viziju na kojoj radimo duži niz godina, a to je da podgoričke rijeke približimo stanovnicima Podgorice. Tako, uz novoizgrađeni kvart, započinjemo izgradnju prvog podgoričkog keja: šetališta i zelenog pojasa uz Moraču. I baš to će, uz podršku gradskih vlasti, biti početak nove ere razvoja Podgorice, uz obalu rijeke koja simboliše naš grad.

Sami kvart je koncipiran tako da obuhvata tri komforne zgrade, sa stanovima koji su na tržištu već prepoznati kao odličan spoj kvaliteta, funkcionalnosti i cjenovne pristupačnosti. Vođeni prethodnim iskustvom, zadatak je bio da osmislimo novi način života u glavnom gradu, za one kupce koji svakodnevno žele da osjete prirodu na domak ruke.  Bilo je zahtjevno, izazovno i, konačno, smjelo. Isplatilo se.

Sada zamislite svoj novi život uz obalu rijeke. Blagi povjetarac i svježinu rijeke, druženja na promenadi, prve korake vaše djece, i ruke isprepletane u dugoj šetnji. To je City kej – vaš komad prirode u glavnom gradu.

Lokacija

Vizija i cilj Čelebić kompanije je da se u narednom periodu, brižljivim planiranjem, City kej razvije u novu atraktivnu lokaciju za kupce koji namjeravaju da žive u urbanom jezgru grada, a u svakodnevnom kontaktu sa prirodom. City kej je lociran tako da su važne i korisne institucije na domak ruke (škola, vrtić, gimnazija, Pravni i Ekonomski fakultet, stadion, hitna pomoć, centar grada, Bokeška ulica, Njegoševa ulica i sl.), jednako kao i prirodno okruženje: šetališta i zeleni pojas do Morače (brdo Gorica, i kej).

Sami kvart je koncipiran tako da obuhvata tri komforne zgrade, sa stanovima koji su na tržištu već prepoznati kao odličan spoj kvaliteta, funkcionalnosti i cjenovne pristupačnosti.

Kej

Morača je jedan od važnijih simbola Podgorice. Stariji stanovnici Glavnog grada sa sjetom se prisjećaju dana kada se mnogo vremena provodilo na obalama Morače i Ribnice. Vremenom su napuštene, i tek oni rijetki imaju povoda da borave na obali ili zaplove rijekama. Mi u Čelebić kompaniji želimo da stanovnike Podgorice vratimo na obalu. U saradnji sa Glavnim gradom planiramo da izgradimo šetališta i zeleni pojas – do Morače, i tako istaknemo ono što je najljepše u gradu.

Stil života

Nova lokacija Čelebić kompanije odiše zdravim i svježim stilom života. Vizija kojom se vodimo u narednom periodu jeste da kupcima, u neposrednoj okolini lokacije koju biraju za budući život, obezbijedimo svakodnevni boravak u prirodi i rekreaciju na svježem vazduhu i otvorenom prostoru. Kupovinom nekretnine u City keju zapravo birate da ćete pješačkom stazom za par minuta biti na brdu Gorica, ili da ćete se u par koraka spustiti do keja. Živjeti u svakodnevnom kontaktu sa prirodom je priveligija koliko i ugođaj, složićete se.

3
Broj zgrada
9
Broj spratova
408
Broj stanova
561
Broj posjeta

Šta radimo

Kvalitet

Spoljašnje uredjenje

Raw denim typewriter Carles irony. Helvetica farers Blue Bottle, distery vero you probably haven’t heard of them disrupt. Pariatur meh vegan ut.

Uređenje stambenih jedinica

Raw denim typewriter Carles irony. Helvetica farers Blue Bottle, distery vero you probably haven’t heard of them disrupt. Pariatur meh vegan.

Social Media

Raw denim typewriter Carles irony. Helvetica farers Blue Bottle, distery vero you probably haven’t heard of them disrupt. Pariatur meh vegan ut.

E-Commerce

Raw denim typewriter Carles irony. Helvetica farers Blue Bottle, distery vero you probably haven’t heard of them disrupt. Pariatur meh veg.
PONUDA
Garsonjera G

Garsonjera G

View Project
Jednosobni J1

Jednosobni J1

View Project
Jednosobni J2

Jednosobni J2

View Project
Jednosobni J3

Jednosobni J3

View Project
Jednosobni J4

Jednosobni J4

View Project
Jednosobni J5

Jednosobni J5

View Project
Jednosobni J6

Jednosobni J6

View Project
Dvosobni D1

Dvosobni D1

View Project
Dvosobni D2

Dvosobni D2

View Project

Meet the Talents

Meet the Team

Ana Raičkovič

Ana Raičkovič

Prodaja
+382 20 444 482
Bojana Vujačić

Bojana Vujačić

Prodaja
+382 20 444 410

CITY KEJ DO MORAČE

CURRENTLY PUSHING PIXELS FROM
City kej